Marius Paşca, antrenor Luceafărul Bălan: „Trebuie să vină şi prima victorie a sezonului”

Cele două reprezentante ale Sălajului în Liga a III-a de fotbal au avut un început extrem de modest, împărţind ultimele două locuri din clasamentul Seriei a V-a. FC Zalău a reuşit să marcheze primul gol în actualul sezon abia în etapa de săptămâna trecută, când a pierdut cu scorul de 1 – 3 duelul de pe teren propriu cu Unirea Jucu. Luceafărul Bălan stă mai bine la capitolul goluri marcate, dar fără nicio victorie, la fel ca echipa zălăuană.
În etapa de la finalul acestei săptămâni, Luceafărul Bălan va primi vizita echipei CS Oşorhei, clasată pe locul zece, în faţa căreia sălăjenii vor să obţină prima victorie a sezonului. „Rezultatele din primele patru etape nu ne mulţumesc, dar echipa arată tot mai bine de la un meci la altul. Suntem puţin deficitari în defensivă, primim destul de uşor golurile, dar sper ca sâmbătă, echipa să arată bine la toate capitolele şi să obţinem primul succes. Trebuie să vină şi prima victorie a sezonului. Sunt convins că după ce obţinem primul succes, jucătorii vor aborda meciurile cu mai multă încredere şi vom începe să urcăm în clasament”, a afirmat Marius Paşca, antrenorul Bălanului.
Partida dintre Luceafărul Bălan şi CS Oşorhei este programată sâmbătă, la ora 17, pe Stadionul din Gîlgău-Almaşului.

FC Zalău joacă la Dej

Problemele financiare cu care se confruntă clubul zălăuan, dar mai ales faptul că autorităţile locale nu pot aloca încă bani clubului, i-au determinat pe cei din conducerea echipei FC Zalău să ia decizia de a nu se prezenta la jocul cu Unirea Dej, programat sâmbătă, de la ora 17. În cele din urmă s-a revenit asupra deciziei, iar preşedintele Ioan Morar a afirmat că a purtat în această săptămână o discuţie cu jucătorii şi antrenorii, în urma căreai s-a stabilit ca echipa să se mai prezinte la următoarele două jocuri.
„Mergem la Dej, iar la meciul de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea vom organiza un protest, fiindcă va fi ultimul nostru meci în Liga a III-a dacă nu se va reziolva problema financiară”, a afirmat Morar.
FC Zalău abordează jocul de la Dej din postura de „lanternă-roşie”, iar Unirea se situează pe locul 11, cu trei puncte acumulate.
Programul complet al etapeia V-a: Sănătatea Cluj – CSM Sighetu Marmaţiei, Ksikszereda Miercurea Ciuc – CS Iernut, Luceafărul Bălan – CS Oşorhei, Luceafărul Oradea – Industria Galda, Unirea Dej – FC Zalău, Unirea Jucu – Avântul Reghin, Fotbal Comuna Recea – AFC Odorheiu Secuiesc.

Leave a Comment